Danslessen -18 jaar (30 lessen: september - mei)

Kleuterdans (2de en 3de kleuter): tijdens de lessen kleuterdans leren de kleuters spelenderwijs muziek kennen en starten we met gemakkelijke en korte dansjes. De lessen kleuterdans duren 45 minuten.

Kinderdans (6-11jaar): we maken iets uitdagendere pasjes en combinaties, rekening houdend met hun leefwereld. Om een zo breed mogelijke basis te vormen, wisselen we tijdens deze lessen al eens van stijl: clipdance, streetdance, hip hop en jazz.

Clip- en urban + 11 jaar: voor alle stoere (en minder stoere) jongens en meiden. Deze les biedt clipdance, streetdance, hip hop,...


Fitlessen + 16 jaar (30 lessen: september - mei)

Zumba: een fitnessprogramma waarbij (latin)muziek gecombineerd wordt met dansbewegingen. Het biedt een totale lichaamsworkout met een hoog fungehalte.

Step aerobics: een cardioworkout met gebruik van een Step. De muziek geeft het ritme van de oefeningen aan.


Multimove

Wij bieden multimovelessen aan voor kinderen van de eerste, tweede en derde kleuterklas. Multimove is een gevarieerd bewegingsprogramma, waarin een bepaalde sporttak niet meteen herkenbaar is. De focus ligt op de algemene ontwikkeling van de vaardigheden. (www.multimove.be) De lessen multimove gaan steeds door per semester (semester 1 = 10 lessen, semester 2 = 15 lessen).

fotokleuters
step
fotomultimove